Julianna Pijaj w finale XXIV Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności Wysłane przez Dyrektor PACK Kategorie Aktualnosci, Sukcesy Data 3 lutego, 2020 Z radością informujemy, że Julianna Pijaj została zakwalifikowana do finału XXIV Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. Serdecznie gratulujemy uczennicy oraz opiekunowi naukowemu drowi Karolowi Dudkowi-Różyckiemu! Udostępnij: Dyrektor PACK Poprzedni post VIII PALO w Krakowie – ZŁOTĄ SZKOŁĄ 2020! 3 lutego, 2020 Następny wpis Katarzyna Kaleta laureatką konkursu "O Złoty Indeks Politechniki Krakowskiej" 28 lutego, 2020 Może Ci się spodobać Zuzanna Sępkowska finalistką XXXVI Olimpiady Filozoficznej 16 maja, 2024 The Loudoun International Summit 2024 13 maja, 2024 Jakub Fornalik, Bartłomiej Kubiec oraz Emilia Mazurkiewicz finalistami Olimpiady Ochrony Środowiska i Chemii Zrównoważonego Rozwoju 16 kwietnia, 2024